Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

GO! strategisch plan 2030

De maatschappij verandert aan topsnelheid en vaak op ingrijpende wijze. Dat zet het onderwijs onder grote druk, maar biedt ook veel kansen. Met het strategisch plan GO! 2030 speelt het GO! in op de veranderende noden en uitdagingen. Daarmee voegen we een extra dimensie toe aan onze missie, het PPGO!.

Centraal in de ‘futureproof’ visie van het GO! staat ‘gepersonaliseerd samen leren’. Bij deze aanpak zit de lerende zélf aan het stuur van zijn of haar leerproces. Maar het leren gebeurt ook samen,  geruggensteund door een team van onderwijsprofessionals, samen met medeleerlingen, -cursisten en met het hele ecosysteem rondom de school.

Op die manier evolueren we met ons net naar een professionele leergemeenschap die via gepersonaliseerd onderwijs elk kind doet excelleren. Kwaliteitsvol onderwijs, de beste onderwijskansen voor elke lerende en ‘samen leren samenleven’ blijven de ultieme doelstellingen van het GO! en onze scholen.

ikrOcdOld0sK7N.png


Het GO! is dé favoriete leergemeenschap, voor iedereen gepersonaliseerd, spiegel en bouwsteen van de samenleving.Met jouw team aan de slag

Morgen maken we samen. GO!2030 start dus ook in jouw school, in jouw team. Klaar voor jouw eerstvolgende stap? Laat je reis naar 2030 hier beginnen.

1. GO! visieteksten en infographics

Hoe ziet het GO! het onderwijs van de toekomst? Je leest het in de integrale tekst van de poolstervisie GO!2030
Ontdek ook de gerelateerde GO! standpunten en bijhorende infographics.

2. Filmpje: hoe ziet het GO! onderwijs de toekomst?

 

3. Praktijkvoorbeelden per thema

Dat onze visie ook realiseerbaar is bewijzen een aantal scholen en instellingen vandaag al in de praktijk. Laat je door hen inspireren en verken de praktijkvoorbeelden.

4. Set van slides

Een handige basispresentatie staat klaar voor jou om de bouwstenen van GO!2030 met je team of college van directeurs te bespreken en te gaan toepassen.

5. Het pedagogisch ondersteuningsaanbod

Laat ons weten via e-mail waar je nog nood aan hebt: 2030@g-o.be