Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Missie en visie

Pagina delen

Op deze pagina

Missie

Als we ons afvragen waarom we als GO! doen wat we doen, dan komen we uit bij onze missie: kwaliteitsvol onderwijs voor iedereen. Dit doen we door ons PPGO! te realiseren in elke GO! onderwijsinstelling. Dat is wat ons drijft, onze bestaansreden en identiteit. Dit is waar we voor staan en waar we dag in dag uit voor gaan. Onze baseline is dan ook niet voor niets “wij bereiken meer”. 

Visie

In onze visie stellen we kernachtig hoe we die missie en ons PPGO! willen realiseren: “We vormen dé favoriete leergemeenschap, voor iedereen gepersonaliseerd, spiegel en bouwsteen van de samenleving”. Het verwijst naar onze ambitie om samen een gemeenschap te vormen waarin elke lerende en onderwijsprofessional zich herkent en gewaardeerd weet, goesting krijgt om een leven lang te leren én de nodige competenties verwerft om zelf mee te bouwen aan onze samenleving. Net als de poolster geeft dit ons richting, is dit een standvastig baken waarop we onze koers afstemmen, daarom spreken we ook wel van poolstervisie

Het strategisch plan GO! 2030 is de weg ernaartoe, de stappen die we zetten om tegen 2030 deze poolstervisie waar te maken, rekening houdend met de uitdagingen die ons pad kruisen. 

Lees hier meer over ons strategisch plan GO! 2030.

Heb je een vraag?

Communicatie en kennisdeling - 02 790 93 00

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.