Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Vereniging voor technisch adviseurs en coördinatoren (T@GO)

De vereniging voor technisch adviseurs en coördinatoren in het GO! (T@GO) is erg begaan met de toekomst van het technisch- en beroepsonderwijs binnen het GO!.
 
Dit onderwijs mag geen tweede keuze meer zijn. Ongeveer vierhonderd leden motiveren de Raad van bestuur om elke dag meer te doen. Opdat kiezen voor technisch- en beroepsonderwijs een positieve keuze zal worden.
 
Als vereniging staan ze achter alle TA en TAC ambten, technische scholen en alle leerlingen van het GO!. En willen zij ondersteuning geven aan onze partners in de dagdagelijkse, schoolse situatie. Daarom wil T@Go alles in het werk stellen om het GO! technisch en beroepsonderwijs onder de aandacht te houden ... of nog meer te brengen.
 
Om die doelstellingen te realiseren organiseren ze regelmatig werkvergaderingen, opleidingen, seminaries, studiedagen, ... voor alle leden. En participeren zij in vele werk- en stuurgroepen. Zij werken daarvoor nauw samen met alle centrale diensten van het GO!, scholengroepen en scholen, RTC's, departementen onderwijs en vele andere actoren uit de onderwijs- en bedrijfswereld. Via website, nieuwsbrieven en nieuwsflash communiceren zij intens met onze leden en partners.
 
Contact
Freddy Moreels, voorzitter
Berkenstraat 14
3200 Aarschot
GSM: 0496 61 24 70
freddy.moreels@g-o.be
Meer info: www.TaGo.be