Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Techno+ vzw

Pagina delen

Op deze pagina

Techno+ vzw is een duurzaam samenwerkingsverband tussen onderwijs en bedrijfsleven. Bedrijven en de onderwijsverstrekkers GO! en het Provinciaal Onderwijs Vlaanderen zijn de kernpartners van Techno+.

Het grote uitgangspunt van Techno+ is de herwaardering en kwaliteitsverbetering van het (nijverheids)technisch en wetenschappelijk onderwijs, met de nadruk op competentiegericht denken en leren op de werkplek.  Alle partners engageren zich om de positieve (media)belangstelling voor technologie, wetenschap, technische studies en technische beroepen te stimuleren. Rekening houdend met de sociaaleconomische realiteit wil Techno+  de netwerking tussen het technisch en wetenschappelijk onderwijs en het bedrijfsleven stimuleren. Andere aandachtspunten zijn de samenwerking over de onderwijsvormen heen, het belang van technologisch innovatief denken en de aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Contact

Voorzitter: Thierry Van Eeckhout (Siemens Sales Director for Digital Factory- Process Industries & Drives at Siemens NV)

Coördinator Techno+:  Freddy Moreels

0496 61 24 70
freddymoreels@telenet.be

Heb je een vraag?

Freddy Moreels

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.