Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

PROFO vzw

Pagina delen

Op deze pagina

Profo Logo 2018

PROFO vzw, een onafhankelijke vzw gegroeid vanuit de filosofie van het GO!, ondersteunt jongeren en hun context via verschillende trajecten om persoonlijke ontwikkeling en welbevinden te bevorderen. 

PROFO is opgericht als vzw om GO! scholen de mogelijkheid te bieden om projecten in te dienen bij overheden en besturen en desbetreffende fondsen te verwerven, een principe dat vandaag nog steeds geldt. Daarnaast is het haar core business projecten uit te werken en uit te voeren binnen Leren en Werken en Duaal Leren.

Ondertussen is PROFO geëvolueerd van pure onderwijsorganisatie naar een onderwijs-welzijnsorganisatie. Naast de trajecten Aanloopfase Vorming, Aanloopfase Werk en Intensieve Begeleiding Alternerend Leren (begeleidingstrajecten voor Leren en Werken en Duale opleidingen) is PROFO ook aanbieder van NAadloos Flexibele Trajecten (NAFT). Dit zijn onderwijs-welzijnstrajecten voor jongeren die wegens pedagogische, juridische, sociale of persoonlijke redenen het onderwijs dreigen te verlaten.

De problematiek van die jongeren gaat vaak samen met spijbelgedrag, een problematische thuissituatie, delinquent gedrag of psychiatrische problemen bij de jongere of binnen zijn leefomgeving. Net zoals in onze andere projecten werken we ook hier netoverschrijdend en op maat van de jongere, maar staan we niet alleen open voor leerlingen uit Leren en Werken. Binnen NAFT zijn we er voor alle jongeren uit zowel deeltijds als voltijds onderwijs en buitengewoon secundair onderwijs, zowel preventief als curatief. 

We willen onze jongeren sterker maken en ervoor zorgen dat ze optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. Een principe dat je ook terugvindt in onze baseline: Iedereen sterker maken. 

Contact

Franky Hiele (directeur)
franky.hiele@profo.be
www.profo.be
www.facebook.com/PROFOvzw
02 790 96 77
0493 18 96 96

Meer info

Heb je een vraag?

Franky Hiele - 0493 18 96 96
Els Vermeulen - 02 790 97 50

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.