Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Aanvangsbegeleiding voor startende leraren

26 mei 2024
Aan De Start Rh
Start je in september met lesgeven of volgde je als startende leraar basisonderwijs, secundair onderwijs of volwassenenonderwijs nog niet eerder onze algemene sessies? De PBD-GO! biedt je een ruim aanbod aan professionaliseringsmogelijkheden!

Ben je een startende leraar zonder ervaring in je vakgebied secundair onderwijs of ben je een leraar met leservaring maar nieuw in een vakgebied en wil je graag meer leren over doelen, didactiek, evalueren en digitale transformatie? Dan kun je een ruim aanbod vinden om je te professionaliseren. Specifiek voor startende leraren bieden we ook de opleiding aanvangsbegeleiding aan.

De basisopleidingen kunnen digitaal worden gevolgd, maar scholengroepen kunnen ze ook aanvragen op locatie (dan komt de opleiding naar jouw scholengroep). De sessies aanvragen voor jouw scholengroep kan via de begeleidingsovereenkomst. 

Nieuw in onze basisopleidingen basisonderwijs en secundair onderwijs is dat we ook een mogelijke sessie voorzien rond handelingsplanning in het buitengewoon basis- of secundair onderwijs.

De basisopleiding is een combinatie van:

Zowel de algemene sessies als de vakspecifieke sessies vormen een samenhangend geheel, maar je hebt ook de mogelijkheid om je apart voor deze sessies in te schrijven. 

Ben je een zijinstromer basisonderwijs en wil je je graag verdiepen in de leergebieden didactiek Nederlands, didactiek wiskunde of didactiek kleuter? Ontdek dan onze specifieke opleiding voor zijinstromers basisonderwijs.

Pagina delen

Heb je een vraag?

Sylvie Decommer - 02 790 94 89

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Meer nieuws

Ontdek het vormingsaanbod voor OKAN

Het nieuwe PBD-GO!

14 juni 2024

Breng geschiedenis tot leven in je les

Ben je als leraar op zoek naar inspiratie om je geschiedenislessen tot leven te brengen?

14 juni 2024

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.