Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Aanbod secundair onderwijs: voor starters én ervaren onderwijsprofessionals

15 mei 2024
Leraar Aan Het Bord Rh
De PBD-GO! stelde voor komend schooljaar een uitgebreid aanbod samen voor het secundair onderwijs. Laat je inspireren en ontdek hier de verschillende opleidingen en vormingen.

Ontdek ons uitgebreide professionaliseringsaanbod voor leraren in het secundair onderwijs! Of je nu startend bent of ervaren, wij bieden alles aan om open te bloeien in het klaslokaal. Met een opleiding of vorming bij de PBD-GO! verdiep je je eerst en vooral in een bepaald thema en scherp je bepaalde skills aan. Een fijne bonus is ook dat je je blik verruimt: we halen vaak externe expertise in huis en bieden voldoende om ruimte om te netwerken, uit te wisselen en te leren met/van andere GO! professionals.

Een duik in het aanbod

Met onze aanvangsbegeleiding krijgen beginnende leraren een stevige basis in klasmanagement en vakspecifieke kennis.

Duik dieper in het doelenkader van de eerste graad met onze verdiepingssessies. Leer hoe je doelen effectief kunt lezen en begrijpen, en ontdek de samenhang tussen verschillende doelen voor een optimaal leerresultaat. 

Ontwikkel je didactische vaardigheden met onze sessies over effectieve didactiek. Leer hoe je formatieve en summatieve evaluatie kunt integreren in je lessen. Ontdek hoe differentiatie, autonomie en samen leren samenkomen in een gepersonaliseerde onderwijsaanpak. 

Word lid van professionele leergemeenschappen, krijg directe ondersteuning tijdens helpdesksessies en neem deel aan thematische helpdesksessies voor gerichte hulp. 

Professionaliseren in specifieke onderwerpen

Wil je nog verder professionaliseren? Ontdek onze vormingen met externe en interne experts voor diepgaande kennis over specifieke onderwerpen:

Kortom, ons professionaliseringsaanbod voor secundair onderwijs biedt een allesomvattende ondersteuning, van het opbouwen van een sterke basis tot het voortdurend verbeteren en verfijnen van je onderwijspraktijk.

Pagina delen

Heb je een vraag?

Jessie Bols

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.