Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

MOEV

Pagina delen

MOEV (vroegere SVS) wil alle leerlingen uit het leerplichtonderwijs - ongeacht hun bekwaamheid of geaardheid - kwaliteitsvolle bewegings- en sportkansen bieden. MOEV wil alle leerlingen aanzetten tot een gezonde mix van zitten, staan, bewegen en sporten en hen stimuleren tot een gezonde, levensstijl met levenslange  sportbeoefening, al dan niet in georganiseerd verband.

Samenwerking GO! en MOEV

Het GO! werkt met MOEV samen rond het thema beweging en lang stilzitten.

Voor wie?

MOEV is er om leerlingen, leerkrachten en directies uit het kleuter-, basis- en secundair onderwijs te ondersteunen rond het thema beweging en lang stilzitten.

Ondersteuning

 • Kant-en-klare materialen en methodieken

MOEV biedt materialen en activiteiten aan rond beweging en sedentair gedrag.

MOEV biedt ook de methodiek Sport beweegt je school 2.0 aan. 'Sport beweegt je school 2.0' vertaalt voor het thema beweging de drie basisinstrumenten: de gezondheidsmatrix, het stappenplan en het spinnenweb van de kadermethodiek Gezonde school in een praktische online toepassing. Stapsgewijs kan je school vanuit het bewegings- en sportaanbod een sterk en kwalitatief bewegingsbeleid uitbouwen dat kadert binnen het gezondheidsbeleid van de school.

 • Opleidingen 

MOEV organiseert i.f.v. van het versterken van een bewegingsbeleid op school én de deskundigheid van het schoolteam, lerende netwerkmomenten. Zo krijgen scholen de kans ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren, elkaar aan te moedigen en te inspireren. Regelmatig biedt MOEV ook vormingen aan, zowel algemene als op maat van individuele scholen of een scholengroep. 
Contacteer hiervoor de schoolondersteuners van MOEV.

 • Ondersteuning op maat

MOEV doet aan schoolondersteuning. De MOEV-schoolondersteuner werkt in samenspraak met het schoolteam en onderzoekt samen wat je school allemaal al doet en wat er werkt voor je school doorheen de schooldag en de momenten voor en na de school. De methodiek Sport beweegt je school 2.0 is hiervoor de leidraad. De MOEV-ondersteuning is afgestemd op de noden en de vragen van de school.

Heb je een vraag?

Dean Hellebuyck - 0473 62 36 69

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.