Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Welkom in het GO!

Welkom aan elke nieuwe collega en gefeliciteerd met de aanstelling voor een job in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap!
 

Ons onderwijs heeft gemotiveerde en geëngageerde mensen nodig. Ons onderwijs is immers ook geëngageerd.

Een van de engagementen die we aangaan is dat wij onze nieuwe personeelsleden op een zo goed mogelijke wijze willen onthalen door hen zo veel en zo correct mogelijk te informeren over de organisatie waarvoor ze werken en over hun job. In ons onthaalbeleid hechten we immers veel belang aan informatie, begeleiding en ondersteuning van nieuwe personeelsleden.

Voor startende leerkrachten in het GO! staat een uitgewerkt traject aanvangsbegeleiding klaar.  Het traject biedt een reeks train-the-trainermodules aan voor lesgevers in de scholengroepen die op hun beurt de starters handvaten zullen geven om sneller en makkelijker de weg te vinden in de onderwijswereld en een doorgedreven professionalisering van de meest noodzakelijke competenties die leerkrachten in het begin van hun onderwijsloopbaan nodig hebben.

Ook een starter? Wend je in de eerste plaats tot de scholengroep om te weten te komen wie binnen de scholengroep de opleidingenreeks kan verzorgen.