Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Aanvangsbegeleiding en opleiding

Pagina delen

De pedagogische begeleidingsdienst van het GO! (PBD-GO!) biedt jou een waaier aan begeleiding en opleiding aan.  

De GO! navigator 

Zit je school op Smartschool dan kan je het aanbod van PBD-GO! terugvinden in de GO! navigator.  
Je vindt deze via de navigatiebalk onder ‘GO!’. In deze digitale tool zijn o.a. de leerplannen voor de A- en B-stroom digitaal terug te vinden, dit met een extra uitwerking per eindterm door middel van een uitgeschreven didactische fiche. 
 
Je kan hier ook doorklikken naar de uitgebreide materialenbank en het thema aanvangsbegeleiding in Smartschool via 'Ga naar' - GO! Navigator' - 'aanvangsbegeleiding’. Hier vind je bijvoorbeeld gratis kennisclips over time-management voor leraren die jou veel tijd en moeite kunnen besparen.  
 
Al je vragen rond het lesgeven mag je stellen via de stel-je-vraag-knop op de materialenbank. Je ontvangt snel een antwoord. Trouwens, ook jouw goede ideeën zijn welkom zijn via die stel-je-vraag-knop.

Helpdesk 

In de helpdesk vind je materialen rond specifieke thema’s die ook via live-sessies worden toegelicht. Klik op het helpdesk-icoon in Smartschool (binnen de GO! navigator). Deze helpdesksessies worden aangekondigd in de helpdesk zelf bij “live helpdesk” maar ook steeds via de wekelijkse nieuwsbrief GO!.

Opleiding en vorming

In de PBD-GO! catalogus vind je het aanbod om je een leven lang te blijven professionaliseren in diverse gebieden. Het GO! organiseert heel wat opleidingen, helpdesk-sessies, webinars, studiedagen, netwerkmomenten en evenementen. Via de Agenda kun je opzoeken welke voor jou interessant zijn en kun je bovendien meteen online inschrijven. 

Heb je een vraag?

Pedagogische begeleidingsdienst - 02 790 96 10

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.