Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Partnerschappen

Pagina delen

Digitale uitdagingen vanuit ecosysteem

Het strategisch GO!2030 benadrukt dat we actief belanghebbenden betrekken en bondgenoten zoeken bij het realiseren van onze doelstellingen met meerwaarden voor lerenden, ouders en onderwijsprofessionals. Om ons digitaal beleid waar te maken, wordt de mate waarin we verder vorm kunnen geven aan dit ecosysteem een cruciale succesfactor. 

Enkele voorbeelden

Het aantal partners die we kunnen betrekken  in het kader van het vormgeven van de digitale strategie van het GO! is groot. We geven alvast enkele voorbeelden.

 • Beleid en administratie
  We hebben regelmatig overleg met het departement op het vlak van (elementen van) digitaal beleid. Zo nemen we deel aan de adviserende stuurgroep van het Kenniscentrum ‘Digisprong, en doen we aanbevelingen voor de verdere vormgeving van het Vlaamse Digitaal Beleid.

 • Hogescholen en Universiteiten
  Er is reeds heel wat kennis en inzicht voorhanden over het inzetten van ICT in het onderwijs. Door structureel in te zetten op overleg en samenwerking met onderzoekscentra, hogescholen en universiteiten willen we samen met deze partners de keuzes die we maken wetenschappelijk onderbouwen, en hefbomen zoeken voor digitale transformatie.

 • EdTech-spelers en aanbieders Educatieve content
  Het landschap aan aanbieders van educatieve e-content en toepassingen is breed. Onderwijs dient aan het roer te staan van het onderwijsproces en het stellen van verwachtingen naar marktspelers is dan ook belangrijk. Uit overleg en marktconsultaties (o.a. in het kader van projecten als de GO! Digital Store en E-content) blijkt de bereidheid van deze spelers om mee na te denken aan over hoe we digitale tools en e-content maximaal laten renderen.
  We hebben ook overleg en samenwerking met overkoepelende organisaties als Agoria en Edtech Station. 

 • Financieringsbronnen
  We gaan actief op zoek naar extra (financiële) ondersteuning voor de uitvoering van de digitale strategie van het GO!. Zo gaan we in op Vlaamse of Europese projectoproepen. Zo krijgen we ondersteuning vanuit het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten voor het project GO! Digital Store.

Contact

Partners die gelijklopende doelstellingen zien en mogelijkheden tot samenwerking, kunnen contact opnemen met Steven De Pauw, coördinator Digitaal Beleid, data en analyse.

Bij specifieke voorstellen naar de Pedagogische Begeleidingsdienst, kan via deze pagina een formulier worden gevuld: Samenwerken met PBD-GO! .

Heb je een vraag?

Steven De Pauw - 02 790 98 25

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.