Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

GO! Digital Store

Pagina delen

Projectinhoud

Dit project voorziet via een website een efficiënte toegang tot informatie over kwaliteitsvolle digitale leermiddelen tools voor onderwijsprofessionals. Binnen het project worden – naast de website – kwaliteitskaders voor digitale leermiddelen ontwikkeld, en wordt een gezamenlijke aanbesteding van innovatieve digitale leermiddelen voorzien. 

Dit project werd ingediend als project voor het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten van de Vlaamse Overheid, en werd geselecteerd.  Het project kan daardoor rekenen op begeleiding en een co-financiering vanuit het Departement Economie, Wetenschappen en Innovatie. 

Stand van zaken

 • In 2023 werd een proof of concept ontwikkeld voor de GO! Digital Store: de GO! App Store. Deze bevat enkel informatie over tools (en niet over digitale leermiddelen), en wordt momenteel gebruikt door een aantal scholen. We nemen de geleerde lessen mee naar de ontwikkeling van de GO! Digital Store.

 • De voorbereidende fase voor de GO! Digital Store is afgerond, in samenwerking met een werkgroep met (pedagogisch) ICT-coördinatoren van 7 scholengroepen.

 • Als deel van de voorbereidende fase werd een marktconsultatie georganiseerd waar meer dan 65 aanbieders van eductieve tools en e-content aan deelnamen. De bereidheid van deze spelers om mee te werken aan dit project blijkt groot.

Heb je een vraag?

Steven De Pauw - 02 790 98 25

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.