Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Vacature: voltijds projectondersteuner basisonderwijs bij PBD-GO!

15 september 2024
VACATURE Voor Griet
Ben je een administratieve duizendpoot? Word je enthousiast van structuur en overzicht brengen in een veelheid aan informatie? Ben je een kei in communiceren met klanten in scholen en met interne en externe lesgevers? Dan is PBD-GO! misschien wel op zoek naar jou als onze nieuwe projectondersteuner basisonderwijs!

Projectondersteuner basisonderwijs: iets voor jou?

Als projectondersteuner neem je van A tot Z de organisatie van een project, opleiding of onderdeel van ons professionaliseringsaanbod op jou. Dit doe je onder leiding van een projectmanager en in samenwerking met onze financiële- en communicatiedienst. Je zorgt ervoor dat de (interne) processen efficiënt, correct en klantvriendelijk verlopen en dat afspraken en procedures worden gerespecteerd. Problemen pak je oplossingsgericht aan en je overlegt in team waar nodig.

Wat bieden wij? 

Een voltijdse job in het codo-statuut (contractueel departement onderwijs) in het bruisende Brussel, met de mogelijkheid om deels van thuis te werken. Je komt terecht in een warme omgeving met enthousiaste collega's, mogelijkheid tot opleiding en ondersteuning, vergoeding voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en een lunchbijdrage in de restaurants van de Vlaamse Overheid.

Werken bij PBD-GO! 

Kwaliteitsvol onderwijs voor iedereen is de missie van het GO! (Gemeenschapsonderwijs) op ruim 1.000 plaatsen in Vlaanderen en Brussel. Meer dan 40.000 medewerkers van het GO! dragen kennis over aan 340.000 leerlingen en cursisten en helpen hen zich te ontplooien tot actieve en positief kritische burgers. Iedereen krijgt daarbij gelijke kansen om talenten te ontwikkelen en te excelleren. Zo bereiken we meer.

De Pedagogische Begeleidingsdienst van het GO! (PBD-GO!) is een levendige en innovatieve organisatie die steeds op zoek is naar enthousiaste mensen die mee hun schouders willen zetten onder kwaliteitsvol onderwijs. PBD-GO! is één van de ondersteunende diensten van het GO!.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! 

Bezorg je kandidatuur met cv en motivatiebrief tot en met zondag 29 september 2024 aan hans.heremans@g-o.be. Een eerste selectie gebeurt door een jury op basis van je cv en motivatiebrief. 

De volledige vacature vind je hier op de vacaturepagina van PBD-GO!.

Pagina delen

Heb je een vraag?

Hans Heremans - 02 790 96 40

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Meer nieuws

Verslag en PPT beschikbaar van overleg op 20 september directeurs CVO

Op 20 september vond een overleg plaats van de directeurs van de GO! CVO's. De PPT en het verslag van het overleg zijn beschikbaar.

26 september 2024

Programma e-content: samenwerken aan kwalitatieve (digitale) leermiddelen in het GO!

Een wereld die steeds digitaler wordt vraagt ook om meer digitale leermiddelen. Met het programma e-content werkt het GO!

26 september 2024

DKO: aanbod in de kijker - Week 23-29 september 2024

Geef je les in het deeltijds kunstonderwijs? Of sta je als zorgcoördinator in voor leerlingenbegeleiding?

22 september 2024

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.