Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Level Up: een project met een mooie afloop én een vervolg

24 mei 2024
level_up_1
Vrijdag 17 mei kwamen de GO! scholen die met hun digitale project Level Up uitgekozen werden voor ondersteuning van de Vlaamse overheid (Vlaio) een laatste keer samen voor een ontmoetingsdag. In dit project werden de scholen een jaar lang ondersteund in het opmaken van een visiegedreven ICT-beleidsplan én kon het team aan hun digitale vaardigheden werken.

Bij de laatste ontmoetingsdag ontvingen we in het Huis van het GO! heel wat inspirerende organisaties en bedrijven. Zo konden onze teams connecties leggen en hun digitale ambities verderzetten na afloop van het project. Thema’s als de aankoop van toestellen, artificiële intelligentie (AI), software, digitale evolutie, e-inclusie en welbevinden stonden hier centraal. 

In dit project, gesponsord door VLAIO, bundelden het GO!, POV, GO! scholengroep Impact, Brightlab en howest de krachten om elk schoolteam te begeleiden en te stimuleren. Oook de schoolteams zelf konden elkaar inspireren met hun goede praktijken. Op die manier staan zowel grote en kleine initiatieven in de schijnwerpers. 

Elke school kreeg een EduPakket ter waarde van 350 euro mee naar huis als bedanking voor alle inspanningen dit jaar. We wensen alle schoolteams erg veel succes in het verder uitbouwen van hun ICT-beleidsplan en bijbehorende prioriteiten.

De PBD-GO! neemt alle inzichten en materialen uit dit project mee om verder te bouwen aan een volwaardig verandertraject ICT-beleidsplan. Interesse? Vraag ernaar bij je SPOC of scholengroep!

Pagina delen

Heb je een vraag?

Stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Meer nieuws

Ontdek het vormingsaanbod voor OKAN

Het nieuwe PBD-GO!

14 juni 2024

Breng geschiedenis tot leven in je les

Ben je als leraar op zoek naar inspiratie om je geschiedenislessen tot leven te brengen?

14 juni 2024

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.