Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

D1 Keukens - Voedselveiligheid

Korte beschrijving:

Toelating of erkenning FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) voor schoolrestaurants, eetzalen, verbruikszalen, didactische keukens, klein- en grootkeukens, gaarkeukens en alle plaatsen waar voedingsmiddelen worden verwerkt of verkocht.

Wetgeving:

Periodiciteit: 
–   De aanvraag voor een registratie, toelating en/of erkenning moet gebeuren 
     minstens drie maanden voor men begint met de activiteiten

–   Zodra de onderwijsinstelling nieuwe of bijkomende activiteiten uitvoert moet
     men hiervoor een registratie, toelating en/of erkenning aanvragen
–   Jaarlijks zal er een heffing aan het FAVV betaald moeten worden en dit op 
    basis van de doorgestuurde gegevens 

Uitvoering:
Aanvraagprocedure ten laste van de werkgever (algemeen directeur of zijn gemandateerde)

Websites:

Jouw contactpersoon

Veiligheid en preventie

Stafdiensten

Willebroekkaai 36, 1000 Brussel