Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Ondersteunende (externe) partners

Pagina delen

Taak van ondersteunende partners

Voor extra ondersteuning kan de school ook terecht bij ondersteunende partners. Om kwaliteitsgarantie in te bouwen, heeft het GO! een samenwerking met enkele Vlaamse Expertisecentra, zogenaamde partnerorganisaties. Het is aan te raden om deze partners als eerste keuze voor samenwerking te beschouwen. Deze organisaties bieden methodieken, beleidsinstrumenten en educatieve materialen aan. Ze hebben een vormingsaanbod en ondersteunen scholen, CLB, LSC of pedagogische begeleidingsdiensten.

Kwalitatieve partnerschappen

 Het GO! is bekommerd om de betrouwbaarheid van een organisatie. De school moet erover waken dat dit past binnen het pedagogisch project van de school (geen commercialisering of religieus-ideologische invalshoek). Bij de samenwerking moeten ook de regels voor zorgvuldig bestuur gerespecteerd worden.

Correct samenwerken en besturen

Heb je vragen over de betrouwbaarheid van een organisatie, de commercialisering of de manier waarop je als schoolteam met een organisatie aan de slag kunt? Leg je oor te luisteren bij de PBD GO! of raadpleeg de handvatten voor samenwerking, opgesteld door de commissie Onderwijs en Samenleving van de Vlor.

Houd daarnaast rekening met de principes van zorgvuldig bestuur, zoals kosteloosheid, eerlijke concurrentie, verbod op politieke activiteiten en reclame en sponsoring.

Heb je een vraag?

Dean Hellebuyck - 0473 62 36 69

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.