Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Wie helpt je verder?

Pagina delen

Single point of contact

Ben je directeur van een (gewone of buitengewone) basis- of secundaire school, een centrum voor volwassenenonderwijs of een centrum voor deeltijds kunstonderwijs, en wil je graag ondersteund worden door de PBD-GO? Contacteer dan je SPOC (Single Point Of Contact). Deze pedagogische begeleider is de contactpersoon voor alle instellingen in jouw scholengroep.

De SPOC analyseert je ondersteuningsvraag en bespreekt samen met de cluster (een regionaal multidisciplinair team van pedagogisch begeleiders) hoe het best aan de vraag kan tegemoetgekomen worden.

Afhankelijk van de noden en in samenspraak met de instelling kan een ondersteuningstraject worden opgezet, waarbij ook experts van buiten de cluster kunnen worden ingeschakeld voor begeleiding of nascholing. 

SPOC's volwassenenonderwijs

Contactpersoon CLB's

Wil je als directeur graag een beroep doen op de PBD-GO! voor ondersteuning van je CLB? Neem dan contact op met:

 • Tom Thielemans: GO! CLB Connect, GO! CLB Dender, GO! CLB De Ring, GO! CLB Gent, GO! CLB Limburg Noord Adite, GO! CLB Next, GO! CLB Nova, GO! CLB Oostende, GO! CLB Oudenaarde - Geraardsbergen 
 • Stefanie Pieters: GO! CLB Antwerpen, GO! CLB Brussel, GO! CLB Deinze-Eeklo, GO! CLB Fluxus, GO! CLB Leuven-Tienen-Landen, GO! CLB Mandel en Leie, GO! CLB Mechelen, GO! CLB Prisma, GO! CLB Rivierenland, GO! CLB Vilvoorde 

Contactpersoon internaten

Wil je als directeur graag een beroep doen op de PBD-GO! voor ondersteuning van je internaat? Neem dan contact op met Marjanne De Smet

Heb je een vraag?

Pedagogische begeleidingsdienst - 02 790 96 10

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.