Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Vanuit POC, PBD-GO! of als niet GO! professional

Pagina delen

Als niet GO! professional, als personeelslid van POC of als begeleider binnen PBD-GO! kan je deelnemen aan de GO! opleiding voor selectie- en bevorderingsambten als je voldoet aan de toelatingscriteria, als je een paper schrijft en deze ook mondeling toelicht aan de leden van de jury.

Je leest alle inschrijfmodaliteiten en de opdracht voor de paper in de oproep die hoort bij de opleiding waar jij je wil kandidaat voor stellen. Deze vind je ook onderaan bij documenten:

Inschrijven vanuit de ‘vrije instroom’ kan tot en met 16 augustus 2024. Let wel: je paper moet samen met de kandidatuurstelling worden ingeleverd.

Uiterlijk enkele dagen na de inschrijvingsperiode, na 16 augustus 2024, ontvang je, via je emailadres opgegeven bij inschrijving, het tijdstip waarop de jury met jou in gesprek gaat.

Inschrijven doe je via deze linken:

Het referentiedocument voor iedereen die bij de opleiding betrokken is, is de ‘Algemene regeling professioneel continuüm selectie- en bevorderingsambten vanaf 2024-2025’. Deze algemene regeling omvat een uitgebreide toelichting bij de oproepen.

Heb je een vraag?

Kristel Vandermolen - 0496 75 42 17

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.