Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

GO! PEN

Pagina delen

Veel pennen, één groot verhaal

Innoveren is geen statisch gegeven. Doen, meten, leren en bijsturen is een continu proces. In ons net zijn prachtige praktijkvoorbeelden te spotten die innovatie omarmen en die we dan ook graag een podium geven. Dat doen we op het platform GO! PEN op Smartschool.
PEN komt van praktijkexpertisenetwerk voor GO! professionals, maar roept ook het beeld op dat we in het GO! samen aan ons onderwijsverhaal schrijven.

Afbeelding van de tegel van het platform GO! PEN op smartschool

Leren en inspireren

Sinds de lancering van het strategisch plan GO! 2030 zien we al heel wat mooie voorbeelden van de uitvoering ervan in onze scholen. Grote, uitgebreide meerjarenplannen die zich ontplooien, maar evengoed kleine initiatieven die écht het verschil maken voor leerlingen of leerkrachten van ons net. En die voorbeelden mogen gezien worden. 

Door ze op een platform te bundelen, willen we alle GO! professionals met een Smartschoolaccount de kans geven om te leren van hun collega's in andere scholen. Wie is al aan de slag met gepersonaliseerd samen leren? Welke school kan je bezoeken om inspiratie op te doen over het project dat bij jou nog maar in de startblokken staat? Hoe pakken anderen het aan? Antwoorden vind je vast op GO! PEN. 

 

Schematische voorstelling van de locatie van GO! PEN op Smartschool

Jouw inspirerende praktijk in de kijker?

En het is de bedoeling dat GO! PEN blijft groeien. Ben je op jouw school met een sterk project bezig dat past binnen het strategisch plan 2030? Dan kan dat wellicht ook als inspiratie voor anderen dienen en verdient het ook een plaats op GO! PEN. 

Heb je nog geen ID-fiche ingevuld, maar wil je graag je praktijk delen met je collega's? Op het platform GO! PEN vind je in de eerste tegel een blanco ID-fiche en instructies hoe je ons die kan bezorgen. Je project wordt eerst gescreend en als het inderdaad past in het plaatje dan voegen we het graag als inspirerende GO! praktijk toe op GO! PEN. Voeg zeker ook enkele foto’s, video’s of ander materiaal toe wanneer je ons de ingevulde fiche bezorgt. 

 

Heb je een vraag?

Communicatie en kennisdeling - 02 790 93 00

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.