Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Samenwerken

Pagina delen

Leg op voorhand vast waar en hoe je gaat samenwerken. 

Fysiek samenwerken

Bij voorkeur beschik je over een gereserveerde samenwerkruimte voor de hele periode. Dat bespaart jou het verwijderen van de werkbladen en post-its tegen de muur. Voorzie ook een whiteboard, hoewel dit geen showstopper is. Met zelfklevende flappen, een flipchart of met statische flappen (Google eens magic chart) kom je al een eind. Die kleef je op ramen en gevoelige ondergronden zonder enig spoor achter te laten. Ook een scherm of beamer zijn handig om de fysieke werkomgeving ook digitaal te ontsluiten.

MIRO, de online samenwerkruimte (aanbevolen)

Miro is een groot en veelzijdig digitaal whiteboard. Je kan er bvb. mindmaps mee maken of digitale post-its op kleven. Dit kan zelfs op foto's of pdf's die je in Miro zet. Je kan ook een Kanbanboard in Miro maken om de voortgang van taken op te volgen door taken te slepen van to do, naar doing, done of bespreken.

TIP
Je kan alle GO! sandbox templates in een Miro board kleven. Bovenop die templates kun je dan werken met digitale post-its, tekst, vormen, andere foto's etc. Deze software laat toe om te denken en samen te werken als ontwerpers. Het doel is alle processtappen samen in een overzicht te beheren, zowel de gebruikte tools als de bereikte resultaten.

Instructievideo's staan in de Miro omgeving zelf. Als onderwijsprofessional krijg je gratis en snel een account

Online samenkomen

Maak een online board aan. Terwijl je het proces doorloopt, vul je aan. Je plaatst digitale post-its, tekst, vormen, etc. op het bord om alle gebruikte tools en de resultaten te visualiseren. Besluit je om Miro te gebruiken? Zorg ervoor dat elke deelnemer met de tool aan de slag gaat en dat je deze consistent gebruikt bij elke bijeenkomst. Overloop de resultaten van voorgaande stappen regelmatig en maak zo een geheel dat voor iedereen overzichtelijk blijft

Het bord kun je steeds presenteren in online meetings (Google Meet, MS Teams, Zoom).

Heb je een vraag?

Mark Willems
Katleen Janssens - 02 790 94 34
Ariane Carlier - 02 790 96 91

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.