Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Traject 2023-2024

Pagina delen

De GO! sandboxtrajecten van 2023-2024 zijn geselecteerd en de teams zijn aan de slag.

Heb jij toch nog een idee waar je graag met andere GO!- professionals aan zou werken?

Zie jij het probleem?

En heb je een idee om het op te lossen?

En heb je ook goesting om je tanden erin te zetten?

Laat het ons weten!

Vul het formulier in en wie weet kom je in aanmerking voor een begeleid GO! sandboxtraject in 2024-2025.

De troeven van deelname aan GO! sandbox

 • Je sluit aan bij een netwerk met andere innovatieve GO! sandboxscholen. Je werkt samen op een heel concrete manier aan innovatie én aan een oplossing voor een gedeelde uitdaging. 
 • Je wordt een koploper die anderen inspireert. 
 • Een prototype dat schaalbaar blijkt, nemen we mee in de programmawerking "digitale transformatie". Waar nodig gaan we ook aan de slag met externe partners. De inspanningen van jouw sandboxteam bieden op termijn dus misschien antwoorden voor het hele net.
 • Je wordt ondersteund door GO! sandbox die expertise aanbiedt in innovatieve werkvormen zoals service design thinking.
 • Sandboxteams kunnen advies vragen aan andere GO! diensten (bijvoorbeeld juridisch advies, advies bij monitoring en evaluatie, didactisch advies, enzovoort).
 • De resultaten van de trajecten delen we via verschillende communicatiekanalen. Jouw ondernemerschap staat in de schijnwerpers.

Ervaringen van deelnemers uit vorige trajecten

"We hebben geleerd tijd om te nemen om het probleem eerst goed te definiëren voor we aan een oplossing beginnen te denken en daarvoor zeker ook de eindgebruiker te betrekken. Wij hadden een aantal veronderstellingen en waren ervan overtuigd dat die golden voor een groot deel van de leerlingen. We hebben de leerlingen bevraagd via vragenlijsten en met gesprekken. Daar kwam heel veel waardevolle en soms ook verrassende informatie uit, die ons helpt om de noden van de verschillende leerlingen beter te begrijpen. En dat is iets dat wij als school willen blijven doen… Luisteren naar al onze stakeholders en zeker naar onze leerlingen en hun ouders." - Directeur Kim Van der Auwera en OKAN-coördinator Charlotte Van Praet, GO! atheneum Hoboken.

"Het is een hele verademing om schooloverstijgend samen te werken… Het is zo belangrijk om buiten je eigen muren te blijven kijken. Ook de externen van buiten onderwijs die wij via sandbox hebben kunnen ontmoeten, brengen zeer waardevolle inzichten. Dat is soms een beetje buiten onze comfort zone, maar zij kijken helemaal anders naar dingen. Dat is een hele grote meerwaarde." - Leraar Els Potters, GO! atheneum Geel.

"GO! sandbox biedt hulp om naar de toekomst te kijken. Er is een netwerk, je wordt ondersteund, er is ook iemand die zegt "binnen vier weken komen we terug samen". En dat is nodig want dan kom je ertoe om niet alleen naar de dagelijkse dingen te kijken. Wat zeker in tijden van Corona niet evident is, maar wel heel belangrijk is." - Leraar Marijn Vos, GO! stamina Brugge.

Heb je een vraag?

Mark Willems
Katleen Janssens - 02 790 94 34
Ariane Carlier - 02 790 96 91

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
  Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

 • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.