Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Pedagogische begeleidingsdienst

Pagina delen

Missie

De pedagogische begeleidingsdienst van het GO! (PBD-GO!) biedt externe ondersteuning aan de onderwijsinstellingen, ontwikkelt initiatieven om de onderwijskwaliteit van de instellingen te bevorderen en stimuleert de initiatieven die de beroepsbekwaamheid van de personeelsleden van de instellingen versterken.

Adviseur-coördinator: Saskia Lieveyns

Visie

Ondersteunen staat gelijk aan veranderen. Schoolondersteuning bestaat dan ook uit het opzetten van verandertrajecten op maat, waar vooraf gedefinieerde professionaliseringsinitiatieven deel van kunnen uitmaken. Raadpleeg de werking en het ondersteuningsaanbod van de PBD-GO!

Opleidingen en vormingen

De PBD-GO! organiseert opleidingen en vormingen voor directeurs, middenkader, onderwijzend en ander personeel van het GO!. De PBD-GO! stelt daartoe ieder schooljaar een planning op en werkt meer en meer vraaggestuurd. De dienst ondersteunt algemene beleidsinitiatieven en de prioriteiten en accenten van het eigen net. Daarbij werkt de PBD-GO! in nauw overleg met de permante ondersteuningscel samen.

GO! nascholing is in de PBD-GO! geïntegreerd. 

Op sommige opleidingen en vormingen kan je als individu intekenen maar het professionaliseringsaanbod is vooral geschikt voor een team. Als je een opleiding of vorming naar je school wil halen, contacteer je de verantwoordelijke voor het aanbod op maat. Het aanbod wordt regelmatig aangepast.

Heb je een vraag?

Pedagogische begeleidingsdienst - 02 790 96 10

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.