Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Dubbele finaliteit en arbeidsmarktgericht onderwijs

Pagina delen

Ook voor onderwijsinstellingen met dubbele finaliteit en arbeidsmarktgerichte finaliteit biedt Erasmus+ allerlei mogelijkheden voor leerlingen en onderwijsprofessionals.

Key Action 1: mobiliteit van leerlingen (stages) en personeel

Scholen en organisaties met dubbele finaliteit en arbeidsmarktgerichte finaliteit in hun aanbod kunnen hun leerlingen en personeel uitsturen voor een project in het buitenland. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, denk aan een jobshadowing of nascholingen in het kader van professionalisering voor leerkrachten, (langdurige) stages voor leerlingen of het uitnodigen van experten op school. 

Twee trajecten zijn mogelijk om subsidies aan te vragen.

Key action 2: strategische partnerschappen

Een KA2-project geeft scholen en organisaties de kans om internationale ervaring op te doen, capaciteiten te versterken en innovatieve producten te ontwikkelen. In tegenstelling tot KA1-projecten vraag je dit type project niet aan per onderwijsvorm, maar kijk je naar de noden, doelen en samenstelling van je partnerschap. Op basis daarvan kan je kiezen voor 2 types KA2.

Meer info op de webpagina van Europahuis Ryckevelde:

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.