Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Samenwerken met PBD-GO!

Pagina delen

Het motto ‘Samen Leren Samenleven’ passen we toe op alle lagen van ons onderwijsnet. De pedagogische begeleidingsdienst van het GO! beschouwt samenwerking met externe partners dan ook als cruciaal element bij de verwezenlijking van ons PPGO!. Zoals Saskia Lieveyns, adviseur-coördinator PBD-GO!, het kernachtig samenvat:


“Laten we via duurzame partnerschappen op zoek gaan naar zuurstof, inspiratie en onderbouwing voor onze werking als pedagogische begeleidingsdienst.” 

 

Duurzame partnerschappen

Duurzame partnerschappen met een win-win voor beide partijen worden pas haalbaar wanneer we met voldoende zorg, vertrouwen en engagement samen de krachten kunnen bundelen in concrete projecten. Daarom kiezen we ervoor alle vragen tot partnerschap met de PBD-GO! te centraliseren en volgens eenzelfde transparante procedure te behandelen. 
  
Deze gecoördineerde werkwijze zorgt ervoor dat alle (aan)vragen beantwoord worden en dat de gestarte projecten kwaliteitsvol opgevolgd, ingebed, en opgeschaald kunnen worden. Zo geven we onze samenwerkingsprojecten maximaal de kans om te slagen en daadwerkelijk de beoogde impact op onze begeleidings- en onderwijspraktijk te realiseren. 

Samenwerking aanvragen

Heb je een specifieke vraag of voorstel met betrekking tot een samenwerking met de pedagogische begeleidingsdienst van het GO! ?

Laat het ons weten en vul het formulier in. We beantwoorden je vraag meestal binnen de twee weken, met uitzondering van de schoolvakanties, dan kan het soms iets langer duren. 

Formulier samenwerking

Heb je een vraag?

Pedagogische begeleidingsdienst - 02 790 96 10
Laureen Clef - 02 790 95 20

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.