Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

PPGO! ideeënschriftje

Pagina delen

Het GO! heeft eind 2015 - na een periode van tien jaar - zijn pedagogisch project vernieuwd. Versta daaronder: aangepast aan de geest van de tijd. Het PPGO! van vandaag streeft naar het samen leren samenleven op basis van respect, openheid, gelijkwaardigheid, oprechtheid, betrokkenheid en engagement, waarden die de bouwstenen vormen voor opvoeding tot actief burgerschap.

Leerkrachten spelen een sleutelrol in het concreet toepassen en uitdragen van het PPGO!. Overal in de samenleving, maar op de eerste plaats op het werk, in het leslokaal, in hun contacten met collega's, leerlingen of cursisten en ouders zijn ze de ambassadeurs van de kernwaarden en basisprincipes uit het PPGO!. Elke leerkracht moet zich dus heel goed bewust zijn van waar het PPGO! precies voor staat.

Daarom dit schriftje, dat het GO! heeft laten maken om de professionals een hart onder de riem te steken. Persoonlijke ideeën, indrukken, dromen, plannen, ervaringen: je kunt het er allemaal in kwijt. De leuk getekende, frisse tussenbladen met citaten die naar het PPGO! verwijzen, kunnen je zeker inspireren voor je dagelijkse praktijk.

Editie zomer 2016.

Het ideeënschriftje kan in pakketjes van 10 stuks besteld worden bij Uitgeverij Politeia, onze partner in het GO! publicatiefonds.

Bestellen

Roze Achtergrond Met Een Blauwe Pijl En Tekstballon Met 'GO! Samen Leren Samenleven

Heb je een vraag?

Johanna Laurent - 02 790 94 04

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.