Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Kwaliteitszorg op school 2.0. Praktische kaders en handvatten

Pagina delen

Onderwijskwaliteit heeft vandaag meer dan ooit te maken met het ontwikkelen van elk talent, het vormen van de totale persoonlijkheid, de brede ontwikkeling van elk individu en het harmonieus samenleven in een voortdurend veranderende en superdiverse samenleving. Het is belangrijk dat elke school over deze ambitie waakt, haar goede praktijken hiertoe borgt en zichzelf steeds weer actief probeert te verbeteren. Dat boeiende proces heet kwaliteitszorg.

Dit boek levert de noodzakelijke bouwstenen waarmee je als team zelf een uniek kwaliteitszorgtraject bouwt voor jouw unieke school. In een dergelijk traject spelen veel factoren samen een rol: de beginsituatie van de school, de meest dringende noden, de dynamiek in het team, je eigen ervaring e.d. Dit boek legt niet enkel uit wat kwaliteitszorg is, je vindt er ook een concreet praktijkvoorbeeld, tips en waarschuwingen voor mogelijke valkuilen. Er wordt ook uitgelegd hoe je prioriteiten bepaalt en hoe je een schoolontwikkelingsplan opbouwt.

Het nieuwe R-OK spoort niet alleen onderwijsinstellingen maar alle onderwijsactoren aan hun bijdrage aan het realiseren van onderwijskwaliteit kritisch tegen het licht te houden. De succesvolle eerste editie van dit boek heeft daarom alvast een grondige update gekregen.

Auteurs: Wilfried De Rijck, in samenwerking met de PBD-werkgroep R-OK.

Bestellen

Boekomslag Met Een Pijl Vol Tandwielen, Titel 'KWALITEITSZORG OP SCHOOL 2.0', En Een Tekstballon 'PRAKTISCHE KADERS EN HANDVATTEN

Heb je een vraag?

Johanna Laurent - 02 790 94 04

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.