Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Contentplannen

Pagina delen

Een contentplan rolt voort uit het communicatie(beleids)plan. Waar de in kaart gebrachte communicatieacties in het communicatie(beleids)plan nog high level zijn, krijgen deze acties in een contentplan een concrete timing, vorm en het juiste kanaal (of juiste kanalen) toegewezen. Op die manier werk je aan contentmanagement.

​Contentmanagement is het hele proces van creëren, beheren en publiceren van inhoud. Belangrijk hierbij zijn een vlotte pen, een doordachte planning een gebruiksvriendelijke CMS (contentmanagementsystemen).

Maar hoe kom je tot een contentkalender die zowel haalbaar, efficiënt als doeltreffend is? En waar je website, eventuele nieuwsbrief, sociale media en andere kanalen op elkaar afgestemd zijn?

Aan de hand van een sjabloon, dat je kan downloaden in de rechter balk, zetten we je op weg om keuzes te maken. Keuzes die zich nadien vertalen in pasklare content.

Heb je een vraag?

Sarah Tulkens - 02 790 96 80

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.