Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Aanbod VDAB voor werkgevers

De VDAB is er niet enkel om je vacature te publiceren maar kan je ook actief helpen om de geschikte kandidaat te vinden. 

Wat doet de VDAB voor jou?


De VDAB leest je vacature na. 
Wanneer je je vacature ingeeft in 'Mijn VDAB' kies je voor de optie: 'Voor mijn vacature gepubliceerd wordt, wil ik dat VDAB mijn vacature inhoudelijk nakijkt en me hierover contacteert'.
  • De VDAB leest je vacature na en belt je op om suggesties te bespreken. Ben je het eens met de suggesties, dan past de VDAB je vacature aan en publiceert ze.
  • Ben je niet bereikbaar en gaat het om kleine aanpassingen, zoals bijvoorbeeld taalfouten en het verwijderen van dubbele info? Ook dan past de VDAB je vacature aan en publiceert ze.
  • Ben je niet bereikbaar en gaat het om grotere aanpassingen? Dan publiceert de VDAB je vacature alvast en krijg je achteraf  suggesties ter verbetering per mail. 
Vacature en bedrijf in de verf zetten.
Het GO! heeft een betalende formule voor alle GO! instellingen. Je moet dus enkel jouw account koppelen aan dat van het GO!. Dan verschijnt je vacature in het GO! overzicht met vacatures en kan je mee genieten van deze voordelen:
  • Je vacatures krijgen het GO! logo en een link naar de GO! bedrijfspagina en bedrijfsvideo. Vacatures met een logo vallen meer op tussen de duizenden andere vacatures.
  • Je jobs worden toegevoegd aan de rubriek 'aanbevolen jobs' en gepromoot via de Facebook-campagnes van de VDAB.
  • Sollicitanten kunnen nagaan of ze bij je organisatie passen via een waardenfit.
Acties op maat 
Wanneer je extra hulp wil bij het zoeken van kandidaten bekijkt de VDAB je vacature en schat meteen ook in hoe moeilijk het is om de vacature in te vullen. Op basis hiervan onderneemt de VDAB acties. Enkele mogelijke acties:
  • De VDAB zoekt kandidaten voor je en stelt ze aan je voor.
  • De VDAB organiseert een jobbeurs om je organisatie voor te stellen aan werkzoekenden.
  • De VDAB helpt je tegen voordelige voorwaarden om geschikte kandidaten op te leiden op de werkvloer.
TIP: Wil je dit? Geef je vacature gratis in via Mijn VDAB. Vink aan dat je je vacature wil publiceren en kies de optie: 'Ik wil dat VDAB me helpt om geschikte kandidaten te vinden'.

Jouw contactpersoon

Communicatie en kennisdeling

Netbrede ondersteuning en ontwikkeling

Willebroekkaai 36, 1000 Brussel