Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Werken bij de PBD-GO!

De PBD-GO! is een levendige en innovatieve organisatie die steeds op zoek is naar enthousiaste mensen die mee hun schouders willen zetten onder kwaliteitsvol onderwijs.

vacature3.png

Vacatures projectbegeleiders

Bij PBD-GO! ondersteunen we alle GO! onderwijsprofessionals betrokken bij het pedagogisch project van de school, van de kleuterklas tot de scholengroep. We doen dat met verandertrajecten en professionalisering, maar ook met leerplannen, een materialenbank en helpdesk. Onze werking is daarvoor grondig verankerd in het onderwijsnet: we zijn dé pedagogische begeleidingsdienst van en voor het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap. 

Daarnaast werken we, gesteund door impulsfinanciering van de overheid, ook vaak op projectbasis om tijdelijk intensief in te zetten op actuele onderwijsthema’s en de GO! poolstervisie. PBD-GO! werft daarom voor de schooljaren 2022-2023 tot 2024-2025 projectbegeleiders aan om scholen daarin te ondersteunen. Daarvoor verwachten we van jou, naast je didactisch en coachend talent, ook een inhoudelijke affiniteit  met één van deze opdrachten.


Andere vacatures

Graag de baan op om onze scholen, centra en instellingen in een bepaalde regio te ondersteunen? Heb je specifieke pedagogische vakkennis die je Vlaanderenbreed wilt inzetten? Of doe je liever beleidsvoorbereidend en ontwikkelend werk? Ben jij een topper in het managen van projecten?

PBD-GO! is dan misschien wel op zoek naar jou! Dit zijn op dit moment onze vacatures: 
Jouw contactpersoon

Hans Heremans

medewerker HRM/onthaal, Pedagogische begeleidingsdienst

Willebroekkaai 36, 1000 Brussel