Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Draaiboeken en handleidingen

Draaiboeken attestering en toelatings- en overgangsvoorwaarden binnen het voltijds SO

Binnen het team Onderwijsaanbod en -organisatie hebben de collega's van secundair onderwijs draaiboeken ontwikkeld rond de thema's "Attestering binnen het  voltijds SO" en "Toelatings-en overgangsvoorwaarden binnen het voltijds SO" om beter tegemoet te kunnen komen aan je vragen over deze onderwerpen. Deze draaiboeken bieden een schematisch overzicht van zowel de attesterings- als overgangs- en toelatingsvoorwaarden voor voltijds SO. Je kan de draaiboeken onderaan de pagina downloaden. Vind je niet meteen wat je zoekt in de draaiboeken of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om je vraag  door te sturen naar leerplichtonderwijs@g-o.be en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

 

Draaiboek vestigingsplaatsen en lesbijwoning in een andere school

De collega's van secundair onderwijs hebben ook een draaiboek opgemaakt met de huidige regelgeving inzake vestigingsplaatsen en lesbijwoning in een andere school. Het draaiboek kan je onderaan de pagina downloaden. Toch nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via leerplichtonderwijs@g-o.be.

 

Brochure flexibele leertrajecten

In samenwerking met de collega's van de PBD hebben de collega's van secundair onderwijs binnen het team Onderwijsaanbod en -organisatie een brochure ontwikkeld over flexibele leertrajecten. Je kan het hieronder downloaden. Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via  leerplichtonderwijs@g-o.be.

 

 Wat te doen bij verloren diploma?

Ben je je diploma SO verloren?
Check dan in onze handleiding (hieronder te downloaden) welke optie voor jou van toepassing is!

 

Jouw contactpersoon

Leerplichtonderwijs

Onderwijsorganisatie en -personeel

Willebroekkaai 36, 1000 Brussel