Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Methodiekenmarkt voor leerkrachten anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs

17 oktober 2024
Methodiekenmarkt Zonder QR Code
Documentatiecentrum DocAtlas organiseert samen met het LOP Antwerpen en Atlas Antwerpen op DONDERDAG 24 OKTOBER 2024 een methodiekenmarkt voor leerkrachten anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs. Je vindt er allerlei direct inzetbare materialen ter ondersteuning voor anderstalige nieuwkomers die in DocAtlas ontleend kunnen worden.

Er zijn rondleidingen in het gloednieuwe documentatiecentrum voorzien. DocAtlas verhuisde afgelopen zomer vanuit hun vertrouwde plek in het Atlas-gebouw naar de Thomas More-hogeschool, Campus Sint-Andries. Verder zullen er ook andere standhouders aanwezig zijn. De Schoolbrug informeert en inspireert over hoe ouders van anderstalige nieuwkomers betrokken kunnen worden bij het schoolgebeuren. Team Atlas -18 stelt zijn werking voor. En een 15-tal leerkrachten staan paraat om alles te vertellen over materialen, methodieken en aanpakken die zij in hun klaspraktijk gebruiken. 
Als bezoeker ben je vrij om in en uit te lopen tussen 10 en 13 uur. De toegang is gratis, inschrijven is vereist via de qr-code (zie onderaan) of deze link

Oproep

Ben je leerkracht anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs en maak je graag startende leerkrachten anderstalige nieuwkomers warm voor jouw 'good practice', tof materiaal, methodiek die wérkt... ? DocAtlas verwelkomt jou met plezier als extra standhouder. Geef een seintje via de link en laat weten dat je deelneemt via sofie.coenen@g-o.be

Waar? (nieuw adres)

Thomas More Campus Sint-Andries, Sint-Andriesstraat 2, 2000 Antwerpen

Wie met de trein komt kan vanuit station Antwerpen Centraal ofwel tram 9 of 15 nemen (metrohalte Diamant), ofwel tram 3 of 5 nemen (metrohalte Astrid) naar metrohalte Groenplaats. Van daaruit wandel je in 10 minuten naar de campus.

Voor wie met de wagen komt: opgelet! Parkeren in de omliggende straten en het stadscentrum van Antwerpen kan enkel door bewoners en vergunninghouders. Parkeren doe je best in een publieke parking of via de Park and Ride aan de stadsrand. Jouw persoonlijke route kan je samenstellen via de website www.slimnaarantwerpen.be.
 
 

Methodiekenmarkt

Pagina delen

Heb je een vraag?

Sofie Coenen

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.