Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

De kijk van Koen: schoolvoorbeeld voor heel het GO!

16 juni 2024
Lanceringsmoment GO! Academy Huis Van Het GO! Rh2
De GO! Academy is het resultaat van een intense samenwerking tussen de tien Centra voor Volwassenenonderwijs van het GO!. Het welslagen van dit gezamenlijke platform voor onlineopleidingen is een uitnodiging om vaker over de muren van de scholengroep te kijken.

Beste GO! collega,

De kracht van het GO! zit in ons net. Dat is meer dan een boutade. Door op alle niveaus van het net samen te werken bereiken wij meer. De lancering van de GO! Academy is daar een fraai voorbeeld van. In de GO! Academy hebben de tien Centra voor Volwassenenonderwijs van het GO! hun expertise en middelen verenigd om hun aanbod digitaal afstandsonderwijs op elkaar af te stemmen en op één platform te verzamelen. Ook hebben ze zich samen in een charter geëngageerd om kwaliteitsvol en laagdrempelig onlineonderwijs aan te bieden. De kroon op het werk is een gebruiksvriendelijke website die alle onlineopleidingen in het volwassenenonderwijs van het GO! bundelt. Met enkele klikken krijgt de gebruiker alle nuttige informatie over de cursus naar keuze. Ook inschrijven voor de opleidingen lukt in een handomdraai. De stap naar een leven lang leren was nog nooit zo eenvoudig. Dit is een project waar we als GO!, en de CVO's in het bijzonder, trots op mogen zijn.

Het engagement voor kwaliteit van de CVO's en het realiseren van de GO! Academy mogen ook een voorbeeld zijn voor heel het Gemeenschapsonderwijs. Er zijn nog heel wat domeinen waarop we over de scholengroepen heen kunnen samenwerken om op die manier de onderwijskwaliteit nog te versterken. De centrale diensten en de pedagogische begeleidingsdienst staan klaar om daarin de verbindende factor te zijn en dergelijke initiatieven te ondersteunen. Dit schooljaar heb ik weer mogen ondervinden hoeveel expertise, kennis en engagement er in de scholen, centra en instellingen van het GO! huist. Ook tonen de scholengroepen de wil om nog intenser samen te werken. Dat maakt mij optimistisch voor de toekomst.  

Koen Pelleriaux 
Afgevaardigd bestuurder

Voor alle info surf je naar GO! Academy.

Pagina delen

Heb je een vraag?

David Janssens - 02 790 95 25

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.