Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Aankoop van medisch verbruiksmateriaal en medisch duurzaam (test)materiaal

15 mei 2024
Barthels
Zoals al verleden jaar meegedeeld, heeft VCLB Service een overeenkomst getroffen met de firma Barthels zodat alle CLB’s hun medische materialen rechtstreeks bij Barthels kunnen bestellen en dit met een vaste korting van 10%.

Gedurende het ganse jaar kan er een uitgebreid gamma aan medisch materiaal besteld worden. De firma Barthels heeft een specifieke pagina gecreëerd op hun website met uitsluitend medische verbruiksartikelen en medisch duurzaam materiaal die voor een CLB interessant zijn. Daarbij werd zonet ook het medisch testmateriaal (Logmar, Ishihara, Kay, TNO, Occlusiebril) toegevoegd op deze website. Deze testen kunnen dus vanaf nu ook rechtsreeks met korting via eze website besteld worden.

Hoe werkt dit?

Op de website van Barthels kregen alle gekende CLB-accounts een “vaste partner” tag waardoor het systeem 10% korting toekent op artikelniveau. De korting wordt automatisch toegepast van 
zodra je je aanmeldt als klant via ‘Mijn account’ (tenzij er al een andere actieve promotie is voor het desbetreffende product). Indien je als CLB niet herkend zou worden voor de vaste korting, neem dan contact op met de helpdesk via info@gymna-barthels.be of via 089/51 05 50.
Opgelet, ook al bestaat er een specifieke CLB-pagina op de website, weet dat de korting geldig is op alle artikelen die op de website van Barthels staan. Je kan dus ook artikelen met korting bestellen die niet op de CLB verzamelpagina staan.

Pagina delen

Heb je een vraag?

Daisy Gelaude - 02 790 93 09

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.