Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Een vacature (online) in de kijker plaatsen

We zoeken bij het GO! voortdurend nieuwe collega's. Jonge mensen die afstuderen als leerkracht willen we aanmoedigen om te kiezen voor ons project. Werknemers die al jaren succesvol op andere domeinen werkten, kunnen een enorme meerwaarde betekenen voor ons GO!. 

We zijn niet op zoek naar zomaar wat extra mensen. We zoeken GO! medewerkers die kunnen zorgen voor het juf Evy-effect, het mevrouw Amira-effect of het directeur Bart-effect. Medewerkers die impact hebben op het leven van kinderen en jongeren die vandaag opgroeien. 

Want bij het GO! geven we niet zomaar vakken. We geven richting. Het gaat om wiskunde, maar ook om zelfvertrouwen. Nederlands, en ook respect. Aardrijkskunde en PAV, en tegelijk een heldere blik op de wereld. We zijn op zoek naar mensen die een vak doceren en geëngageerd in de échte wereld staan. Mee durven denken en elke dag duiding geven. En door dát te doen, nieuwe generaties mee vormgeven. 

GO_banner_VDAB_1266x300px_NL.png

Campagnebeelden en -materiaal

Het GO! werkte in nauwe samenwerking met de communicatiecoördinatoren een online wervingscampagne uit. De campagnebeelden en -materiaal staan:

Klik op de beelden en het materiaal voor sociale media

Klik op de beelden en het materiaal voor affiches (print).

Voor de échte audiovisuele wizards zijn er ook de ambassadeursvideo's.

Zet ze volop in om je eigen vacatures in de kijker te zetten. Gebruik hierbij zeker de hashtag #GOeffect.

Een online personalisatietool

We ontwikkelden ook een personalisatietool (wachtwoord te verkrijgen via de communicatieverantwoordelijke van je scholengroep of communicatie@g-o.be) waarmee je je eigen campagnebeelden kan genereren. Je kan slogans personaliseren en/of het logo van je scholengroep/school toevoegen aan de affiches. Deze gepersonaliseerde beelden kan je inzetten om eigen vacatures te promoten of om je collega's in de leraarskamer te bedanken.

Jouw contactpersoon

Communicatie en kennisdeling

Netbrede ondersteuning en ontwikkeling

Willebroekkaai 36, 1000 Brussel