Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Een vacature (online) in de kijker plaatsen

Om meer en vooral ook de beste kandidaten te bereiken, start het GO! met een online wervingscampagne, de start van een langer lopend project rond 'employer branding'
Deze campagne kwam tot stand na een bevraging van en na overleg in focusgroepen met stagiairs, starters, communicatiecoördinatoren en hr-verantwoordelijken uit de scholengroepen. Een en ander resulteerde in het definiëren van enkele sleutelelementen die van het GO! een unieke werkgever maken. Het zijn deze elementen waarmee gewerkt wordt in een creatieve campagne. 

De kanalen die vooral worden ingezet zijn sociale media en google, waarop we visueel onze oproep promoten, inclusief verhalen van starters in ons net. Het doel? Zo veel mogelijk geschikte mensen doen kandideren voor het GO!. 


De scholengroepen ontvangen de ontwikkelde materialen ook in de vorm van een herbruikbare
toolkit. Zo kunnen  ze de beelden ook later nog inzetten, voor eigen vacatures.
Dat aanbod vind je trouwens ook hier

Schakel de professionele hulp in van de GO! huisstijlbegeleider.
Mooie wervingsinitiatieven uitwerken vraagt tijd. Tijd waaraan het jou als GO! professional misschien ontbreekt. De GO! huisstijlbegeleider neemt je dit werk graag uit handen. Wil je zonder zorgen een wervende affiche, advertentie of een andere informatiedrager laten maken met jouw schoollogo? Neem contact op met Sandra van Maurik: gohuisstijl@gmail.com - 0499 07 26 28. Sandra begeleidt je vlot door het hele proces. Je kan hierbij gebruik maken van de GO! campagnebeelden of kiezen voor een van de andere GO! sjablonen.