Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Opleiding voor het behalen van het vormingsattest voor het ambt van pedagogisch adviseur 2022-2023

Kandidaten kunnen op 2 manieren tot de opleiding worden toegelaten:

Kandidaten die werkzaam zijn bij de pedagogische begeleidingsdienst GO!

Het maximum aantal deelnemers per opleidingcyclus wordt beperkt tot 12. Van de voorziene opleidingsplaatsen worden 9 plaatsen voor kandidaten uit de pedagogische begeleidingsdienst GO! voorbehouden. Er zijn maximaal 3 plaatsen voorzien voor de vrije instroom, d.w.z. voor kandidaten die niet werkzaam zijn bij de pedagogische begeleidingsdienst van het GO!. Wanneer niet alle plaatsen van de geleding voor externe kandidaten zijn ingevuld, kunnen deze worden ingevuld door interne kandidaten die aan de deelnemingsvoorwaarden voldoen.

Uitgebreide informatie hierover kan je nalezen in de oproep voor deelname aan de proef voor het behalen van het vormingsattest voor het ambt van pedagogisch adviseur voor kandidaten werkzaam bij de pedagogische begeleidingsdienst GO!

Kandidaten die nog geen 3 jaar ervaring hebben als pedagogisch begeleider in de PBD GO! bekijken goed welke extra documenten zij moeten uploaden. Zij worden immers toegelaten na screening van de toelatingsvoorwaarden, de schriftelijke paper en mondelinge toelichting bij de paper.

Kandidaten kunnen zich hier inschrijven.

Inschrijven kan tot en met 28 oktober 2022.

Kandidaten die niet werkzaam zijn bij de pedagogische begeleidingsdienst van het GO!

Het maximum aantal deelnemers per opleidingcyclus wordt beperkt tot 12. Van de voorziene opleidingsplaatsen worden 9 plaatsen voor kandidaten uit de pedagogische begeleidingsdienst GO! voorbehouden. Er zijn maximaal 3 plaatsen voorzien voor de vrije instroom, d.w.z. voor kandidaten die niet werkzaam zijn bij de pedagogische begeleidingsdienst GO!. Wanneer niet alle plaatsen van de geleding voor externe kandidaten zijn ingevuld, kunnen deze worden ingevuld door interne kandidaten die aan de deelnemingsvoorwaarden voldoen.

Uitgebreide informatie hierover kan je nalezen in de oproep voor deelname aan de proef voor het behalen van het vormingsattest voor het ambt van pedagogisch adviseur voor kandidaten die niet werkzaam zijn bij de pedagogische begeleidingsdienst GO!

Kandidaten kunnen zich hier inschrijven.

Kandidaten bekijken goed welke extra documenten zij moeten uploaden. Zij worden immers toegelaten na screening van de toelatingsvoorwaarden, de schriftelijke paper en mondelinge toelichting bij de paper.

Inschrijven kan tot en met 28 oktober 2022.

Algemene regeling

Het referentiedocument voor iedereen, die bij de opleiding betrokken is, is de 'algemene regeling opleiding pedagogisch adviseur'. Deze algemene regeling omvat een uitgebreide toelichting bij de oproepen. 

Meer informatie over de GO! opleidingen voor het ambt van pedagogisch adviseur kun je inwinnen bij:

  • Els Gallin 
    (hoofdadviseur PBD-GO! - algemene informatie)
  • Hans Heremans - 02 790 96 40
    (HR-medewerker PBD-GO! - praktische informatie)