Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Klimaatmobiel

2019-09-23 10_37_44-Klimaatmobiel GO! - Google Drive.png
Klimaatmobiel gegevens.png


De GO! Klimaatmobiel is een heus huzarenstuk. Wat begon als een idee of droom van kinderen uit de basisschool die hun leuke lessen en activiteiten ook wel bij andere kinderen wilden kunnen brengen. Hun oplossing: ze tekenden een caravan!

Die droom werd opgepikt door de pedagogische begeleiders STEM van het GO!. Zij vonden enthousiasme én engagement in deze technische scholen van GO! Next level X en in een commerciële partner. Die was bereid om de leerlingen te steunen die er stage liepen om aan de GO! Klimaatmobiel te werken.  

2 jaar lang werd door leerlingen en leraren van GO! Next level X getekend en ontworpen, afgestemd met de opdrachtgever en opgeleverd. Samen vonden we ook voldoende financiering. De pedagogische begeleidingsdienst schaarde zich achter de didactische invulling, testte met de basisscholen verschillende proeven en activiteiten uit en kwam zo tot een selectief aanbod dat onze kinderen en jongeren kan vormen tot creatieve leveranciers van innovatieve klimaatoplossingen.
We zijn trots om deze vruchtbare samenwerking, die vandaag een mooi, tastbaar en toekomstgerichte GO! Klimaatmobiel geeft.