Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Inspirerende GO! praktijken

​GO! 2030 is leren van en met elkaar

Heel wat van onze GO! instellingen nemen nu al een voortrekkersrol op in het innoveren van hun onderwijspraktijk en versterken hun aanpak continu vanuit aantoonbare resultaten. Om hun ervaringen en inzichten te delen over de schoolmuren heen en zo ook andere GO! professionals te prikkelen om binnen hun eigen context aan de slag te gaan, maken we werk van het ontsluiten van interessante, verrassende, inspirerende praktijken binnen ons net.

We blijven je honger stillen

Innoveren is geen statisch gegeven. Doen, meten, leren en bijsturen is een continu proces. Bedoeling is dan ook om deze pagina regelmatig te actualiseren. Bovendien is dit geen allesomvattend overzicht. We kiezen een aantal GO! praktijken uit die passen binnen de programma's die we binnen ons strategisch plan GO! 2030 centraal stellen en zetten regelmatig nieuwe voorbeelden in de schijnwerpers. 

screenshot tegel GO! PEN.jpg

Wil je deze praktijken van dichterbij leren kennen? In de GO! navigator in Smartschool vind je de tegel GO! PEN – GO! Praktijk Expertise Netwerk – waarin we gedetailleerde ID-fiches van inspirerende praktijkvoorbeelden verzamelen.

Jouw inspirerende praktijk in de kijker?

Heb je nog geen ID-fiche ingevuld, maar wil je graag je praktijk delen met je collega's? Bezorg ons een ingevulde fiche via katrien.lehouck@g-o.be en wij doen de rest! Want morgen maken we samen!

_____________________________________________________

Lees ook GO! PEN bundelt inspirerende praktijken