Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Inspirerende GO! praktijken

GO! 2030 is leren van en met elkaar

Heel wat van onze GO! instellingen nemen nu al een voortrekkersrol op in het innoveren van hun onderwijspraktijk en versterken hun aanpak continu vanuit aantoonbare resultaten. Om hun ervaringen en inzichten te delen over de schoolmuren heen en zo ook andere GO! professionals te prikkelen om binnen hun eigen context aan de slag te gaan, maken we werk van het ontsluiten van interessante, verrassende, inspirerende praktijken binnen ons net.

We blijven je honger stillen
Innoveren is geen statisch gegeven. Doen, meten, leren en bijsturen is een continu proces. Bedoeling is dan ook om deze pagina regelmatig te actualiseren. Bovendien is dit geen allesomvattend overzicht. We kiezen een aantal GO! praktijken uit die passen binnen de 5 programma's die we de komende twee jaar centraal stellen en zetten regelmatig andere voorbeelden in de schijnwerpers. 

Wil je deze praktijken van dichterbij leren kennen? Achter elk programma vind je inspirerende voorbeelden uit de klas- en schoolpraktijk. Je vindt uitgebreide ID-fiches van deze en andere praktijken op Smartschool. Abonneer je daar dus zeker op de virtuele ruimte GO! 2030 in de praktijk. 

Jouw GO!ede praktijk in de kijker?

Heb je nog geen ID-fiche ingevuld, maar wil je graag je praktijk delen met je collega's? Mail ons via 2030@g-o.be  want morgen maken we samen!

Klik op de iconen. 

onderwijsprofesional.pngdigitaal.png 

Cirkels-+-tab-+-figuren_v1_01.pngkwaliteit.png