Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Techno+ vzw

logo_technoplus.png 

Techno+ vzw is een duurzaam samenwerkingsverband tussen onderwijs en bedrijfsleven. Bedrijven en de onderwijsverstrekkers GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en het Provinciaal Onderwijs Vlaanderen zijn de kernpartners van Techno+.

Het grote uitgangspunt van Techno+ is de herwaardering en kwaliteitsverbetering van het (nijverheids)technisch en wetenschappelijk onderwijs, met de nadruk op competentiegericht denken en leren op de werkplek.  Alle partners engageren zich om de positieve (media)belangstelling voor technologie, wetenschap, technische studies en technische beroepen te stimuleren. Rekening houdend met de sociaaleconomische realiteit wil Techno+  de netwerking tussen het technisch en wetenschappelijk onderwijs en het bedrijfsleven stimuleren. Andere aandachtspunten zijn de samenwerking over de onderwijsvormen heen, het belang van technologisch innovatief denken en de aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Contact

Voorzitter Techno+: Thierry Van Eeckhout (Siemens Sales Director for Digital Factory- Process Industries & Drives at Siemens NV)

Coördinator Techno+:  Freddy Moreels

M 0496 61 24 70

Freddymoreels@telenet.be

www.technoplus.be