Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Info voor raadsleden scholengroepen

bedankt.jpg

driehoek groen.png GO! samen besturen

Kwaliteitsvol onderwijs dat samen leren samenleven centraal stelt, dat is de missie van ons GO!. Daarbij is de strategie GO! 2030 onze baken om ons pedagogisch project futureproof te houden. 
De centrale diensten en scholengroepen engageren zich samen om je te begeleiden om je opdracht binnen de scholengroep optimaal te kunnen invullen, met voeling en aandacht voor de uitdagingen en belangen van het GO! als net. 

We doen dat met:
cirkel groen.pngeen reeks kennisclips die nieuwe leden ondersteunen om zich in te werken; 
cirkel groen.pngontmoetingsmomenten waarop we (over de grenzen van de scholengroepen heen) in interactie gaan rond actuele beleidsdossiers en netbrede uitdagingen;
cirkel groen.pngcommunicatie via diverse kanalen en GO! events. 

driehoek groen.png Traject GO! samen sterk besturen  (vanaf september 2022)

We organiseren fysieke sessies in ons Huis van het GO! waar elkaar ontmoeten en het gesprek aangaan rond actuele beleidsdossiers en netbrede uitdagingen centraal staan.

Daarnaast ontwikkelen we reeks korte online kennisclips die je introduceren in de basisprincipes van algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, materieel en financieel beleid. We verspreiden deze via ons kanaal in Teams.

Afhankelijk van je expertise en achtergrond, kan je zelf bepalen welke kennisclips je bekijkt. Zo kan je je noden op maat invullen. 


driehoek groen.pngMS Teams 

We maken gebruik van een afgeschermde ruimte in MS Teams om info en materialen te delen.  Je ontvangt een uitnodiging om lid te worden bij de start van het traject. 

driehoek groen.pngSchrijf je in op de GO! nieuwsbrief

Wekelijks ontvang je nieuws over het reilen en zeilen van het GO! en de onderwijswereld. We focussen op praktijkverhalen uit onze scholen. Een niet te missen nieuwsbrief voor jou als raadslid van een scholengroep.

 >>> Hier inschrijven <<<


driehoek groen.pngVolg het GO! op sociale media

Dit zijn de links naar onze belangrijkste kanalen: 

Er is zelfs meer. Door het gebruik van de GO! hashtags toon je aan de buitenwereld dat je #fieroponsGO bent! Je kan ons GO! mee helpen versterken door actief lid te worden van de GO! community. Dan ontvang je als eerste het GO! nieuws en verhalen van je collega's. 

driehoek groen.pngContact

Onze verantwoordelijke stakeholderrelaties Ariane Carlier (ariane.carlier@g-o.be) coördineert het aanbod voor de Raden van Bestuur van de scholengroepen. 

Andere contactgegevens van medewerkers in het Huis van het GO! vind je hier
GO!-footer klein.jpg