Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Huisstijl op maat van jouw instelling

Een school kan aansluiten bij de GO! huisstijl en toch haar eigenheid bewaren. We bieden een professionele huisstijl op maat van jouw school aan die toch betaalbaar is. Het uitschrijven van teksten, het zoeken naar een lay-out en kleuren die passen bij de school, prijsoffertes aanvragen, het opvolgen en vastleggen van kwaliteitsvereisten en leveringstermijnen… het wordt allemaal voor jou gedaan. Je geniet zo mee van de ontwikkelde professionele look. De begeleiding is gratis en doordat je gebruikt maakt van een reeds uitgetekende huisstijl, hoef je geen opstartkosten te betalen. Door groepsaankopen wordt de prijs bovendien extra gedrukt.
Je hebt de keuze uit een 60-tal producten: folders, mapjes, standenmateriaal, wegwijzers, officesjablonen, advertenties, schoolbusstickers, logo’s, website, promotiefilmpjes. Een overzicht vind je terug in het GO! productenboekje en in de rubriek 'Huisstijlproducten op maat van jouw school'.

Wil je deze producten bestellen of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met onze huisstijlbegeleider, Sandra van Maurik.

Jouw contactpersoon

Sandra van Maurik

huisstijlbegeleider, Beleid & Strategie