Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu

Contactdag internaten

Contactdag internaten op 14 september 2018

Op vrijdag 14 september 2018 vindt de contactdag voor de beheerders/hoofdopvoeders van de internaten gewoon en buitengewoon onderwijs, de tehuizen en de IPO plaats  in het Huis van het GO!, Willebroekkaai 36 te 1000 Brussel.

Het thema dit jaar is "internaatlandschap in beweging". In de eerste plaats geven we uitleg over het raamwerk voor de kwaliteit van de internaten . We doen dit op interactieve wijze, wat betekent dat er ook werkgroepen aan dit thema zijn gekoppeld.
Na de middag geven we meer informatie over de inschalingsoefening die liep in de internaten van het buitengewoon onderwijs en over het toekomstperspectief van de IPO. De focus hierbij ligt op het strategisch belang van de IPO binnen het onderwijslandschap van het GO!.
Na een welverdiende koffiepauze gaan we verder met de Persoonsvolgende Financiering (PVF) van de minderjarigen. Dit thema is in volle ontwikkeling; collega Nathalie De Decker vertelt er je alles over.
's Middags voorzien we een broodjeslunch.

We hopen je te mogen verwelkomen! Je ontvangt een bijkomende attendering via mail.

Je kan inschrijven voor de contactdag bij Else Olbrechts (else.olbrechts@g-o.be) vanaf maandag 23 juli tot uiterlijk maandag 10 september.

Jouw contactpersoon

Marianne De Paduwa

beleidsthemabeheerder, Onderwijsorganisatie en -personeel

Willebroekkaai 36, 1000 Brussel