Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

Maak kennis met de Samenlevingsdienst

3 juni 2024
Samenlevingsdienst Rh
De Samenlevingsdienst biedt jongeren tussen 18 en 25 jaar trajecten aan om zich gedurende een half jaar tot een jaar voltijds in te zetten voor een maatschappelijk project. Om leerkrachten en begeleiders in het onderwijs een beeld te geven van wat de Samenlevingsdienst precies inhoudt, organiseren de organisatie online infosessies voor onderwijsprofessionals op woensdag 5 juni en maandag 10 juni. Inschrijven kan nog!

De Samenlevingsdienst is een traject dat jongeren tussen 18 en 25 jaar de kans biedt om zich gedurende een half jaar tot een jaar voltijds in te zetten voor een maatschappelijk project. Naast dit engagement krijgen ze de mogelijkheid om deel te nemen aan vormingen in groepsverband, waarbij ze meer ontdekken over zichzelf en hun toekomstplannen. Dit traject is niet alleen gericht op het bijdragen aan de maatschappij, maar ook op persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing van de deelnemers. Deze video geeft in een paar minuten weer wat de Samenlevingsdienst allemaal doet.

Om leerkrachten en begeleiders in het onderwijs een beter beeld te geven van wat de Samenlevingsdienst precies inhoudt, organiseren de organisatie online infosessies voor onderwijsprofessionals op woensdag 5 juni en maandag 10 juni. 

Meer over de Samenlevingsdienst

Schrijf je via deze link in voor een van de infosessies voor onderwijsprofessionals/begeleidiers.

Pagina delen

Heb je een vraag?

Stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.