Voorkeuren
Cookie instellingen
Aanmelden
Aanmelden met je GO! account

De kijk van Koen: nieuwsbrief voor 40.000 collega's

26 mei 2024
Oude Typemachine Met Wit Blad Waarop Logo GO! Staat
Met de vernieuwde nieuwsbrief van het GO! willen we heel ons net informeren. In de nabije toekomst moet die ook alle 40.000 leraren bereiken. Om zo de enorme deskundigheid die in ons net huist te delen en samen te werken aan nog betere onderwijskwaliteit.

Beste GO! collega, 
 
De nieuwsbrief die je nu leest ziet er anders uit dan je gewend bent. Misschien krijg je zelfs voor het eerst onze nieuwsbrief in je mailbox. In beide gevallen: welkom! 
Langs deze weg willen we je nog beter informeren over wat er reilt en zeilt in het GO!. We hebben die informatie zo gepersonaliseerd mogelijk gemaakt. Zo krijg jij in de eerste plaats alles te lezen wat met jouw job en jouw interesses te maken heeft. Wil je toch nog meer weten? Op onze al even vernieuwde website GO! pro lees je ook alle nieuwtjes voor andere doelgroepen dan de jouwe.  
 
Een nieuwsbrief is natuurlijk geen doel op zich. Hij past binnen een veel groter geheel. Het GO! is één net. In heel Vlaanderen en Brussel geven meer dan 40.000 collega’s elke dag het beste van zichzelf. Hun missie is dezelfde: kwaliteitsvol onderwijs voor iedereen realiseren. Nog intenser samenwerken, over de 26 scholengroepen heen, kan die missie extra brandstof geven. Zo kunnen we elkaar inspireren met goede praktijken en elkaar ondersteunen om hindernissen te overwinnen. Deze nieuwsbrief wil daar een hulpmiddel bij zijn. Want de eerste stap naar nog beter samenwerken is elkaar beter leren kennen.  
 
Daarom reken ik erop dat we binnenkort alle 40.000 en meer collega’s van het GO! met deze nieuwsbrief zullen bereiken. Alle directeurs en alle medewerkers in de scholengroepen, alle CLB-medewerkers en vooral alle leerkrachten en medewerkers in de 1000 scholen, centra en instellingen van ons Gemeenschapsonderwijs. Om de enorme deskundigheid die in ons net huist te delen, en zo samen te bouwen aan nog betere onderwijskwaliteit voor al onze leerlingen en cursisten. 
 
 
Koen Pelleriaux 
Afgevaardigd bestuurder 

Pagina delen

Heb je een vraag?

David Janssens - 02 790 95 25

Of stuur je vraag via info@g-o.be

GO! nieuwsbrief

Ontvang nieuws en ondersteuning voor GO! professionals, ons opleidingsaanbod en zoveel meer.

Schrijf je in

Welkom op GO! pro

Niet aanmelden
Personaliseer je GO! pro-ervaring en kies je onderwijsniveau als kijkfilter voor nieuws en opleidingen.
of
Meld je aan met je GO! account en krijg nieuws en inhoud op jouw maat te zien.

Nog geen GO! account?

Jouw GO! account, sleutel tot een gepersonaliseerde GO! pro

Jouw GO! account is jouw persoonlijk toegangsticket tot het afgeschermde nieuws en inhoud op maat van jouw profiel. Jouw GO! account betekent niet dat je een g-o.be e-mailadres hebt of krijgt.
  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de personeelsdienst van het Huis van het GO!.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Ja, je hebt (recht op) een GO! account en toegang tot GO! pro.
    Contacteer de lokale gegevensbeheerder van je scholengroep.

  • Nog even geduld. Momenteel heb je nog geen (recht op een) GO! account met toegang tot GO! pro. Van zodra de GO! contactendatabank beschikt over de contact- en functiegegevens van het (niet-)onderwijzend personeel in de scholen en instellingen, heb ook jij (recht op) een GO! account met toegang tot GO! pro.

Hoe krijg je een GO! account, wanneer je er recht op hebt?
De lokale gegevensbeheerder van je scholengroep of de personeelsdienst (enkel voor Huis GO! medewerkers) zorgt voor de registratie of aanpassing van je gegevens in de GO! contactendatabank. Vervolgens krijg je de juiste toegangsrechten en kun je aanmelden op GO! pro.