Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
26-03-2024

Bootcamp onderwijs

Begeleid je leerlingen van het 5e en 6e jaar secundair in hun studiekeuzeproces? Of ken leerlingen 3e graad die wel iets voelen voor de job van leraar maar nog twijfelen? Dan kan een bootcamp onderwijs op 12 april in Brussel hen misschien over de streep trekken.


Op vrijdag 12 april organiseert onderwijsambassadeur Evi Gheysels een bootcamp onderwijs onder het motto 'Lesgeven is alles geven: een dag vol durven, doen en vooral veel waarheid'. Leerlingen 3e graad so kunnen er van alles te weten komen over 'leraar zijn'. Ze kunnen er ook mensen leren kennen die ook in de klas willen staan.

Op 12 april om 10 uur kan je er Youssef Challouki (Kamp Waes) ontmoeten, durver en leraar in hart en nieren. Je krijgt er ook tips van Annick Jehaes over de impact die jij als leraar kan maken. Ook improvisatietalent Jeroen Heremans is van de partij om je de gekste inzichten, tips en trucs te mee te geven. Kortom, het wordt fijne inspiratiedag bomvol  enthousiaste mensen die samen het onderwijs nog beter willen maken.

A propos, voor een lunch hoef je zelf niet te zorgen, want die krijg je gratis van Evi.

Leerlingen met interesse kunnen zich inschrijven via deze link.