Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
31-05-2023

Netwerkdag GO! pedagogisch ICT-coördinatoren

Wil je groeien in je functie en de volledige opdracht van een pedagogisch ICT-coördinator aanpakken? Dan is de opleiding van 5 masterclasses met elk twee dagdelen iets voor jou. De opleiding staat open voor ICT-coördinatoren op school- en scholengroepniveau.


Om de opleiding GO! pedagogisch ICT-coördinator van het schooljaar 2022-2023 samen af te sluiten, was er op donderdag 25 mei een netwerkdag in het Huis van het GO!. Een mix van uitwisseling, netwerking en inspirerende workshops zorgde voor een geslaagd slot én was het ideale moment om nieuwe impulsen op te snuiven, collega's te ontmoeten en de horizon nogmaals te verbreden. 

Samen met onze partners Mediawijs, Hogeschool PXL en Playroom Smart Games & Toys waren er zowel in de voormiddag als in de namiddag verschillende hands-on workshops voor de 75 aanwezigen.  

Om nog specifiekere handvatten te kunnen aanbieden, splitsen we de opleiding volgend schooljaar per onderwijsniveau. Er zal een reeks doorgaan voor professionals uit het secundair onderwijs en een reeks specifiek voor het basisonderwijs.

De inschrijvingen voor het schooljaar 2023-2024 staan open. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.