Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
30-05-2023

TE GEK!? voor scholen

Te Gek!? zet zich in voor geestelijke gezondheid en welzijn. Samen met De Aanstokerij lanceert Te Gek!? een gloednieuw spel over geestelijk gezondheid. Te Gek!? is ook benieuwd naar wat scholen over haar aanbod vinden. Vul de bevraging in en win een TE GEK!?ke prijs.


Te Gek!? Lanceert een leerrijk gezelschapsspel

Samen met De Aanstokerij lanceert Te Gek!? een gloednieuw spel over geestelijk gezondheid.

Het spel nodigt jongeren uit om te praten over het omgaan met moeilijke situaties. Aan de hand van fictieve personages worden ze aan het denken gezet. Hoe beleven de personage bepaalde situaties, wat is de invloed van anderen op hun eigen gevoelens en wat kunnen ze ondernemen om zich opnieuw beter te voelen in hun vel?

Het spel zal eind augustus verkrijgbaar zijn via TE GEK!? of De Aanstokerij.

Vul de scholenbevraging in en maak kans op een TE GEK!?ke prijs

Te gek!? maakt geestelijk gezondheid op een laagdrempelige manier in de klas bespreekbaar. Om dat zo goed mogelijk te kunnen blijven doen vraagt Te gek!? naar jullie noden en ongezouten mening!

Neem 5 minuten de tijd om je noden en mening te geven. Zo help je niet alleen een stukje het taboe te doorbreken en jongeren hun mentaal welbevinden te versterken, maar maak je ook kans op een mooie prijs! Te Gek!? verloot namelijk 5 Te Gek!?-gezelsschapsspellen onder de deelnemers.