Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
21-03-2023

Infosessies: van M-decreet naar leersteundecreet

Ben jij al helemaal mee met de inhoud van het nieuwe leersteundecreet? Dat gaat effectief in voege op 1 september 2023. Dat wil toch wat zeggen voor onze scholen. Kom er meer over te weten op een van de infosessies van de PBD-GO!.

Om alle GO! onderwijsprofessionals te informeren over dit nieuwe decreet voorzagen we in het voorjaar van 2023 infosessies.  Een eerste, waarin we focussen op de inhoud en het effect van het decreet op scholen gewoon, buitengewoon onderwijs en de leersteuncentra. Een tweede infosessie waar we inzoemen op hoe dit leersteundecreet in praktijk gerealiseerd zou kunnen worden.

Deze sessies werden opgenomen. Hieronder vind je de opnames en de bijhorende prezzi-presentatie die wanneer nodig een update krijgt.

Infosessie 1: Webinar Van M naar L (theorie)

Het nieuwe leersteundecreet in theorie. Info over de inhoud van het decreet: het effect op leersteuncentra, het effect op scholen gewoon onderwijs, het effect op scholen buitengewoon onderwijs:

Infosessie 2: Webinar Van M naar L: (praktijk)

Het nieuwe leersteundecreet in de praktijk. Info over de praktijk van het decreet: het GO! leersteuncontinuüm en taken en rollen, het belang van samenwerking:

De link naar de opname verschijnt binnenkort.