Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
22-03-2023

Inschrijven voor inspiratiedagen duaal leren (so en vwo!)

Het Departement Werk en Sociale Economie organiseert twee inspiratiedagen over duaal leren. Een voor het secundair onderwijs op donderdag 27 april 2023 in het Herman Teirlinckgebouw (Brussel), een voor het volwassenenonderwijs op dinsdag 9 mei in het Ellipsgebouw (Brussel). Schrijf je snel in. Het aantal plaatsen is beperkt.

​Duaal leren in het secundair onderwijs

Ben je op professioneel vlak bezig met duaal leren of alternerende opleidingen in een secundaire school, CDO of Syntra? Of overweeg je daarmee te starten? Dan kan je niet ontbreken op deze inspiratiedag voor duaal leren in het secundair onderwijs op donderdag 27 april in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel.

Tijdens verschillende activiteiten deel je ervaringen en leer je ook van anderen, alles met het oog op kwaliteitsvol en inspirerend duaal leren. Een divers publiek betekent ook een waaier aan voorbeelden, goede praktijken en geleerde lessen. Maak hiervoor dus gerust ook collega's warm.

Praktisch

Hier vind je het programma van de inspiratiedag.

Via deze link kan je je inschrijven. Dat kan tot en met 23 april 2023. Wees er echter snel bij want het aantalk plaatsen is beperkt.

Tijdens deze inspiratiedag worden mogelijk foto's en video-opnames gemaakt. Door aanwezig te zijn op het event, verklaar je je akkoord dat het Departement Werk en Sociale Economie dit beeldmateriaal voor communicatiedoeleinden, gelinkt aan dit event, mag inzetten (web, sociale media). Wens je niet voor te komen op het beeldmateriaal? Laat dat weten via an.huls@vlaanderen.be.


Duaal leren in het volwassenenonderwijs

Ben je u op professioneel vlak bezig met duaal leren in een CVO? Of overweeg je daarmee te starten? Dan kan je niet ontbreken op deze inspiratiedag duaal leren in het volwassenenonderwijs op dinsdag 9 mei 2023 in het Ellipsgebouw in Brussel.

Tijdens verschillende activiteiten deel je ervaringen en leer je ook van anderen, alles met het oog op kwaliteitsvol en inspirerend duaal leren. Een divers publiek betekent ook een waaier aan voorbeelden, goede praktijken en geleerde lessen. Maak hiervoor dus gerust ook collega's warm.

Praktisch

Hier vind je het programma van de inspiratiedag .

Via deze link kan je je inschrijven. Dat kan tot en met 24 april 2023. Schrijf je snel in want het aantal plaatsen iss beperkt.

Tijdens deze inspiratiedag worden mogelijk foto's en video-opnames gemaakt. Door aanwezig te zijn op het event, verklaar je je akkoord dat het Departement Werk en Sociale Economie dit beeldmateriaal voor communicatiedoeleinden, gelinkt aan dit event, mag inzetten (web, sociale media). Wens je niet voor te komen op het beeldmateriaal? Laat dat dan weten via an.huls@vlaanderen.be