Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
17-01-2023

GO! PEN bundelt inspirerende GO! praktijken

Sinds kort vind je in de GO! navigator op Smartschool een nieuwe rubriek of tegel: GO! PEN. PEN is een platform waarop we een schat aan inspirerende GO! praktijken bundelen en ontsluiten. Denk je dat een bepaalde aanpak op jouw school ook de verbeelding van anderen kan prikkelen? Laat het ons weten en schrijf zo mee aan ons GO! verhaal.


Veel pennen, één groot verhaal

Sinds kort vind je in de GO! navigator op Smartschool een nieuwe tegel: GO! PEN. 

screenshot tegel GO! PEN.jpg

PEN komt van praktijkexpertisenetwerk voor GO! professionals, maar  roept ook het beeld op dat we in het GO! samen aan ons onderwijsverhaal schrijven. 

Sinds de lancering van het strategisch plan GO! 2030 zien we al heel wat mooie voorbeelden van de uitvoering ervan in onze scholen. Grote, uitgebreide meerjarenplannen die zich ontplooien, maar evengoed kleine initiatieven die écht het verschil maken voor leerlingen of leerkrachten van ons net. En die voorbeelden mogen gezien worden. 

Door ze op een platform te bundelen, willen we alle GO! professionals met een Smartschoolaccount de kans geven om te leren van hun collega's in andere scholen. Wie is al aan de slag met gepersonaliseerd samen leren? Welke school kan je bezoeken om inspiratie op te doen over het project dat bij jou nog maar in de startblokken staat? Hoe pakken anderen het aan? Antwoorden vind je vast op GO! PEN. 

GO! PEN op GO! Navigator.png

Ook jouw school een bron van inspiratie?

En het is de bedoeling dat GO! PEN blijft groeien. Ben je op jouw school met een sterk project bezig dat past binnen het strategisch plan 2030? Dan kan dat wellicht ook als inspiratie voor anderen dienen en verdient het ook een plaats op GO! PEN. 

Wat moet je daarvoor doen? Vul deze ID-fiche in en bezorg die aan Katrien Lehouck via katrien.lehouck@g-o.be. Je project wordt eerst gescreend en als het inderdaad past in het plaatje dan voegen we het graag als inspirerende GO! praktijk toe op GO! PEN. Voeg zeker ook enkele foto’s, video’s of ander materiaal toe wanneer je ons de ingevulde fiche bezorgt. 

_____________________________________________________________________________________

Verwante pagina op GO! pro: Over GO! > Strategisch planInspirerende GO! praktijken